Rajoitettu (kerta) tarjous

Saat upouuden

Oral-B iO™ 9 sarja

1,28 EUR

Toimitustiedot

We ship to your address every day:

Jatka

Täytä tietosi:

PYÖREÄ PUHDISTAA PAREMMIN

Oral-B:n KAIKKIEN AIKOJEN PARAS PUHDISTUS MULLISTAVALLA MAGNEETTISELLA iO-TEKNIIKALLA antaa ammattimaisen puhtaan tunnun ja hellävaraisen harjauskokemuksen parannetuilla tekoäly- ja 3D-seurantaominaisuuksilla. br/>
• Uusi iO-tekniikka yhdistää mikrovärähtelevät harjakset Oral-B:n hammaslääkärien innoittamaan pyöreään harjaspäähän antaen raikkaan, puhtaan tunnun suussa ja 100 % terveemmät ikenet yhdessä viikossa.

• Vuorovaikutteinen näyttö ilmoittaa tärkeitä tietoja, mukaan lukien yksilölliset harjausasetukset ja tervehdykset käynnistettäessä ja suo sinulle hymyn hyvin tehdystä työstä.

•HAMPAIDEN 3D-SEURANTA tekoälyn avulla seuraa harjaustasi hampaiden etu-, ylä- ja takapinnoilla ja ohjaa mahdollisimman huolelliseen puhdistukseen.

Tilaa tästä

Valmis toimitettavaksi...

päivää

tuntia

minuuttia

sekuntia

Nähty myös...

Yhteensopivimmat kumppanit

Dateme.fi löytää parhaat osumasi, jotta sinun ei tarvitse käyttää tunteja kahlaten läpi profiileja. Sinun tarvitsee vain klikata osumalistaa löytääksesi osumat, jotka sopivat sinulle parhaiten.

©2020 Dateme.fi

* Osallistumisesi sisältää 2 päivän Dateme.fi -jäsenyyden 1,28 EUR eurolla, jäsenyyden voi helposti irtisanoa. Huomioi että jäsenyys jatkuu liittymämuotoisena mikäli sitä ei irtisanota ensimmäisen 2 päivän aikana. Jäsenyyden hinta on 47,95 EUR/28 päivää, joka veloitetaan kuukausittain etukäteen jäsenen luottokortilta. *Huomaa: Joka 30 osallistuja saa: oral-B iO™ series 9.

Täynnä ihania sinkkuja

Dateme.fi on yksi parhaimmista deittisivustoista ja täynnä ihania sinkkuja. Pidämme huolen, että näytön takana istuu oikeita sinkkuja, jotta Dateme.fi on hauska, mutta turvallinen deittisivusto.